Copyright © Alle rechten voorbehouden. Ontwikkeld door Marian Teunissen.
Home.
Voorstellen.
Voedingsadvies.
Acupressuur.
Tarieven.

Marian Teunissen

 

Gewichtsconsulente & Acupressuur therapeut

 

Voor een leven in balans!

 

Begeleiding bij gewichtsproblemen

(Sport)voedingsadvies voor volwassenen & kinderen
 

• Acupressuur behandeling

Foto: Sanne van der Valk

Voorstellen

 

Jarenlang heb ik als (directie)secretaresse gewerkt bij diverse bedrijven. Hoe ben ik er dan toe gekomen om als gewichtsconsulente aan de slag te gaan? Heel simpel eigenlijk.

 

Mijn man gaf op een gegeven moment aan dat hij wilde afvallen. Hij was inderdaad te zwaar. Maar beiden wilden niet zo maar wat gaan doen, geen pillen, poeders of shakes. En eigenlijk wisten we wel dat we ons voedingspatroon moesten aanpassen. Aldus geschiedde met als resultaat dat het gewicht van mijn man van +100 naar 76 kg is gegaan (blijvend).

Voeding had altijd al mijn interesse en vandaar dat ik toen ben gestart met de basisopleiding “Voedingsleer’. In 2008 heb ik die opleiding met succes afgerond, en ben vervolgens verder gaan leren. In 2010 de opleiding 'Gewichtsconsulente' voltooid, en in 2011 de opleidingen 'Sportvoeding' en 'Gewichtsconsulent voor kinderen'.

 

Toen ik mijn diploma Gewichtsconsulente had behaald, ben ik gestart met mijn praktijk. Ik begeleid, naast volwassenen en kinderen met gewichtsproblemen ook sporters in de voedingskeuze om ze nog betere resultaten in hun sport te laten bereiken.

 

Het geeft zoveel voldoening om cliënten te begeleiden naar een “nieuwe” levensstijl. Ze voelen zich fitter, zitten lekkerder in hun vel en bereiken een gewicht dat bij hún past!

 

Eind 2015 heb ik de opleiding ‘Acupressuur’ afgerond. Vanaf 2016 kun je bij mij ook terecht voor een acupressuur behandeling!

 

Wat is acupressuur? Klik hier voor meer informatie!

 

Heb jij je buik vol van diëten? Ga dan weer gewoon eten!