Copyright © Alle rechten voorbehouden. Ontwikkeld door Marian Teunissen.
Home.
Voorstellen.
Voedingsadvies.
Acupressuur.
Tarieven.

Marian Teunissen

 

Gewichtsconsulente & Acupressuur therapeut

 

Voor een leven in balans!

 

Begeleiding bij gewichtsproblemen

(Sport)voedingsadvies voor volwassenen & kinderen
 

• Acupressuur behandeling

Foto: Sanne van der Valk

Werkwijze
Samen kijken we naar je eetgewoonten en eetgedrag. Je krijgt tips over gezonde voeding en beweging. Ik begeleid je bij het veranderen van het eetpatroon met behulp van een effectief persoonlijk programma met de basisprincipes van gezond en gevarieerd eten. Het gaat niet alleen om het verminderen van de hoeveelheid vet en calorieën. Je leert wat gezond en gevarieerd eten in houdt en dat je zelf verantwoordelijk bent voor dat wat je eet.

Je leert meer over de werking van de stofwisseling en hoe je jouw lichaamsgewicht kunt reguleren door gezonde voeding en regelmatige beweging. Door het geven van voeding- en beweegadviezen, help ik je een gezonder lichaamsgewicht en daarmee gezondere leefwijze te bereiken.
Je eigen inzet is natuurlijk van groot belang. Ik zal je motiveren en stimuleren je doel te bereiken.

Ook goed om te weten is dat mijn begeleiding als BGN-gewichtsconsulent door een toenemend aantal ziektekostenverzekeraars wordt vergoed!

Sportvoedingsadvies

De voeding van iedere sporter begint met een gezonde basisvoeding. Op recreatief niveau is dit voldoende. Wil je jouw prestatie verbeteren, langer op een intensief niveau trainen of een sneller herstel na een zware inspanning, dan kan een goede sportvoeding je helpen. Goed eten en drinken heeft veel invloed op jouw gezondheid en prestatievermogen.

Eenmalig voedingsadvies

Voor wie liever zonder begeleiding aan de slag wil. Ik vraag je dan een paar dagen een voedingsdagboek bij te houden. Daarna volgt een intakegesprek en lichaamsanalyse, bestaande uit het meten van onder andere: gewicht, BMI, lichaamsvet% en skeletspiermassa%.

Tenslotte ontvang je per post of e-mail een persoonlijk voedings- en beweegadvies, waar je zelf mee aan de slag kunt.

Begeleiding op afstand

Heb je geen tijd om bij de praktijk langs te komen, dan kan je gebruik maken van de online begeleiding. Tien weken lang ontvang je een weekmenu met eenvoudige en smakelijke menu’s en bijlagen met recepten en tips, dit alles aangepast aan jouw persoonlijke wensen en leefsituatie. Zo is het voor iedereen haalbaar om af te vallen.

Interesse?